Ontdek IJsselmonde

IJsselmonde barst van de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. En dat willen we aan iedereen laten weten. Groen IJsselmonde zet zich samen met communicatiebureau De Wijde Blik in om het eiland IJsselmonde een begrip voor recreanten te maken. Zowel op het eiland zelf als daaromheen.

De Wijde Blik werkt in opdracht van de samenwerkende partijen aan de gebiedspromotie onder de noemer “Ontdek IJsselmonde”. Waarom wil iemand uit Rotterdam of Dordrecht IJsselmonde bezoeken? Wat maakt een bezoek aan IJsselmonde de moeite waard en wat is er te doen? Waarom zouden de inwoners van IJsselmonde recreatie verder weg zoeken, met tal van mogelijkheden om de hoek? Welke voorzieningen zijn er eigenlijk? En sluiten ze goed aan bij de doelgroep?

Gebiedspromotie IJsselmonde

Je achtertuin is groter dan je denkt

Is de treffende ondertitel van Ontdek IJsselmonde. Samen met De Wijde Blik ontwikkelden we deze inspirerende website. Bezoekers kunnen er zelf ontdekken wat er allemaal voor moois te beleven is op het eiland IJsselmonde op het gebied van cultuur, natuur, water en activiteiten voor kinderen. Ze kunnen er bovendien zelf hun route plannen en prachtige verhalen uit het gebied lezen.