Subsidie routenetwerk

De Landschapstafel IJsselmonde stelt investeringsbudget beschikbaar voor goede initiatieven die bijdragen aan een sterk recreatief routenetwerk op het eiland IJsselmonde. Projecten (fysieke investeringen) die de situatie verbeteren op het land of op het water kunnen in aanmerking komen voor de subsidie. Initiatiefnemers kunnen van 1 juni tot en met 30 november 2020 hun aanvraag indienen via het aanmeldformulier op deze pagina.

Aanvraag indienen

Het indienen van een aanvraag is mogelijk voor de deelnemers aan de Landschapstafel IJsselmonde maar ook voor anderen, zoals verenigingen, stichtingen en ondernemers. Om voor een bijdrage in aanmerking te komen gelden enkele harde criteria, waar dus aan voldaan moet worden, en er zijn aanvullende criteria opgesteld die bepalen hoe hoog een project op de prioriteitenlijst komt. Cofinanciering is niet vereist maar de Landschapstafel vindt cofinanciering wel een pré. In totaal is circa € 440.000,– aan subsidiegeld beschikbaar.

Als u een aanvraag wilt indienen, dient u gebruik te maken van het daarvoor ontwikkelde aanvraagformulier. Dit formulier kunt u hieronder via de button downloaden. Uw aanvraag dient uiterlijk op 30 november 2020 te zijn ingediend. 

Voorwaarden en meer informatie

Download voor meer informatie hieronder de uitgebreide omschrijving van de subsidieregeling. Hierin vindt u meer over het indienen van de aanvraag en de daaraan verbonden voorwaarden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Rob Berkers, procesmanager van de Landschapstafel IJsselmonde. 

E-mail:           r.berkers@berkersadvies.nl

Telefoon:      06-36165934